De beste match
door persoonlijk advies op maat

Wat wordt jouw volgende stap?

Zit je nog goed op je huidige plek, maar ben je toch benieuwd wat er nog meer in de markt te vinden is? Twijfel je over je vervolgstap? Wil je weten welke financiële stap je kunt maken? Of weet je al precies wat je wil? Het is altijd goed om jezelf te oriënteren en te ontdekken wat je mogelijkheden zijn. 

 

Wij zijn Digiteq en wij helpen jou aan een uitdagende job binnen Digital & Tech in de Benelux. Wij geloven dat recruitment draait om een persoonlijke benadering en gaan daarom altijd voor service op maat. Samen kijken we naar je wensen en doelen. We inspireren je om verder te kijken en geven advies over jouw carrièremogelijkheden. 

Persoonlijke begeleiding

Solliciteren kan soms aanvoelen als een hele opgave, maar wij maken het leuk en makkelijk voor je. Dat betekent dat we de tijd voor je nemen en je begeleiden gedurende het hele proces. We bereiden je voor op de gesprekken, geven eerlijke feedback en behartigen jouw belangen tijdens de contractonderhandelingen. 

De voordelen van werken met Digiteq

Ook als je (nog) niet op zoek bent naar een nieuwe job kun je bij ons terecht voor inspiratie en advies. Een kennismaking is bij ons altijd vrijblijvend!

1

Het grootste aanbod unieke jobs in Digital&Tech in de Benelux

Altijd een baan die bij jou past.

2

Super snelle service

Binnen enkele weken helpen we jou aan een nieuwe uitdaging.

3

Eerlijk en transparant

Persoonlijke begeleiding met eerlijke en zinvolle feedback gedurende het hele proces.

4

Bewezen effectief

Altijd een ervaren consultant, met marktkennis, die je begeleidt.

5

Advies op maat

We luisteren naar jouw wensen en gaan samen opzoek naar de beste match.

Ons recruitment proces
Garantie voor de beste Match

Pas als wij jouw behoeftes in kaart hebben en overtuigd zijn van de beste match, zullen we jou (in overleg) voorstellen. Want alleen bij een goede match – inhoudelijk, sociaal en financieel – kan jij impact maken in je nieuwe rol.

1

Kennismaking

Yes! Je bent klaar voor de volgende stap. Wij screenen jouw profiel en maken direct een afspraak voor een (persoonlijke) kennismaking. We willen alles weten over je dromen en doelen.

2

Aan de slag

We matchen jouw profiel en wensen met de best passende bedrijven en jobs in ons netwerk. Ben jij enthousiast? En zien we een match? Dan stellen we je (in overleg met jou) voor aan je potentiële nieuwe werkgever.

3

Persoonlijke begeleiding

Het gesprek bereiden we samen goed voor, zodat jij precies weet wat je kunt verwachten. Na het gesprek evalueren we samen hoe het ging, bespreken we de feedback en de eventuele vervolgstappen.

4

Is het een match?

We bespreken jouw wensen en helpen je bij het vergroten van jouw kansen. We staan je bij in de salarisonderhandeling en zorgen ervoor dat er een voorstel komt waar beide partijen blij mee zijn.

5

Tekenen maar!

Contract getekend? Tijd voor champagne! Maar je bent nog niet van ons af. We begeleiden je naar je eerste werkdag en houden in de eerste 3 maanden contact om te horen hoe het gaat.

Benieuwd wat jouw mogelijkheden zijn?

Maak vrijblijvend een afspraak en ontdek wat jouw volgende stap wordt.

Bekijk al onze vacatures

Vacatures ›