Vakmanschap
met een persoonlijke touch

Wij zijn Digiteq

Dé recruitment boutique die draait om een persoonlijke en betrokken aanpak. We connecten start-ups, KMO’s en multinationals met de meest getalenteerde professionals, helpen bij het vinden van managers of zelfs het bouwen van teams. Dit doen we met een sterke focus in Digital & Tech binnen de Benelux.

 

Digiteq is ontstaan vanuit het idee dat recruitment ook anders kan. Wij werken met passie voor het vak en vinden dat je als recruiter waarde moet toevoegen. Net als onze gesprekspartners streven we naar kwaliteit en een duurzaam resultaat. We zijn betrokken, pro-actief en geloven niet in een ‘one-size-fits-all’ oplossing. Daarom nemen we de tijd voor je, gaan we voor een persoonlijke aanpak en doen er alles aan om jou zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. Alles voor de beste match! 

Altijd met een persoonlijke touch

Onze succesformule is een combinatie van vakkennis, ruim 10 jaar ervaring én onze kenmerkende persoonlijke aanpak. Het vinden van de juiste kandidaat of perfecte job binnen een complexe en competitieve markt is vaak een intensief en uitdagend proces. Dit werk doen wij graag voor jou!

Bewezen effectief

Samenwerken met Digiteq betekent toegang tot een uitgebreid netwerk in de Benelux. Gedurende het proces word je bijgestaan door een ervaren consultant met technisch inhoudelijke (markt)kennis. Maar voordat we aan de slag gaan doen we eerst inhoudelijk een uitgebreid onderzoek naar het bedrijf en de functie. Hierbij spelen een aantal factoren een belangrijke rol, zoals: organisatiestructuur- en cultuur, technologie stack, markttrends, doorgroeimogelijkheden, uitdagingen, werkomgeving, werksfeer en natuurlijk de salarisstructuur. 

 

Al deze informatie helpt ons bij het vinden van de meest geschikte kandidaat of die perfecte baan. Wij denken mee over de inhoud, ondersteunen het proces en zorgen ervoor dat talenten en organisaties elkaar vinden, zodat zij samen impact kunnen maken.

Inspire

25.000+
Inspirerende professionals in ons netwerk

Connect

250+
Succesvolle trajecten

Impact

10+
Jaar recruitment ervaring

Contact

Benieuwd naar de kansen die wij voor jou hebben of kunnen creëren? Neem dan contact met ons op +32 (0)2 588 96 73 of stuur een email naar info@digiteq.be.