Success Story : Fortezza ICT

Over Fortezza ICT

Fortezza ICT bestaat sinds 2008 en vanaf 2015 is Fortezza Softwareprofs opgericht. Fortezza Softwareprofs levert met getalenteerde software ontwikkelaars, DevOps/QA engineers, architecten en agilisten een bijdrage aan het succes van diverse opdrachtgevers in verschillende complexe projecten. Voor onder andere de Belastingdienst, Rijkswaterstaat, Rabobank en andere overheids en FinTech partijen.

 

 

 

Het probleem

  • Willen meer developers aannemen en meer impact maken bij hun klanten.
  • Verliezen te veel tijd aan het spreken van niet passende kandidaten.
  • Recruitment processen nog niet optimaal ingericht

 

Het doel

Het verstevigen van de strategische positie van Fortezza softwareprofs door ze in contact te brengen met de beste software engineers. En het team verder uit te breiden met de juiste IT specialisten. Daarnaast mee te denken over het beter inrichten van het recruitment proces.

De uitdaging

In een competitieve en schaarse markt is het een uitdaging voor Fortezza om in contact te komen met de beste software engineers in de markt. Zodat de business unit softwareprofs genoeg developers heeft om hun klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Het resultaat

Een prettige en succesvolle samenwerking. Waarbij Fortezza via Digiteq en consultant Jasper Bouw de afgelopen jaren 17 nieuwe collega’s heeft mogen verwelkomen in het development team. Waarbij de focus lag op het aantrekken van medior tot senior developers, tech leads, architecten en dev-ops specialisten. 

Inspire

62
Gesprekken met developers

Connect

17
Kandidaten gestart

Impact

4
Jaar partnership

“Digiteq is een betrouwbare partner van ons geworden, die zich onderscheidt door kwalitatief goede profielen te leveren in een competitieve markt. Digiteq in de persoon van Jasper Bouw heeft de laatste jaren een belangrijke bijdragen geleverd aan de groei van Fortezza Softwareprofs. Ze onderscheiden zich door hun betrokkenheid en mee te denken waar nodig zonder onnodig niet passende profielen voor te dragen.”

Koert Schuring

Recruitment Manager

Meer weten?

Wil jij ook gebruik maken van ons netwerk? Of wil je vrijblijvend advies over de uitdagingen binnen jouw organisatie of team? Maak vrijblijvend een afspraak!

 

Neem contact met ons op +32 (0)2 588 96 73 of stuur een email naar info@digiteq.be.