Digital Performance Marketeer

Brussel | €3.500 - €4.500 | 38u

Agency - B2B/B2C - Data Driven

Een greep uit jouw week

Als Digital Performance Marketeer kom je te werken bij een top level agency dat zich op een niet traditionele wijze inzet voor haar klanten.

 

Jouw opgebouwde ervaring in Digital Performance Marketing en Data Driven werkwijze zorgt ervoor dat je snel met resultaten komt. Je leert in deze omgeving razendsnel te experimenteren en levert op korte termijn een enorme meerwaarde op voor jouw opdrachtgever. Dat is mooi, want jij wordt namelijk heel enthousiast als je op een creatieve wijze op korte termijn resultaten kan boeken.

 

En ben jij gegrepen door de nieuwe manier van werken, met een Data Driven mindset? Dan is dit wellicht een mooie volgende stap. Je komt terecht in een multi-functioneel team met experts op het gebied van Digital Performance Marketing, Conversion Rate Optimization en Marketing Automation. Samen werken jullie met de interne teams van jullie opdrachtgever op locatie. In deze samenwerking wordt het gewaardeerd als je proactief handelt en nieuw opgedane kennis en inzichten meteen toepast. Daar is alle ruimte voor.

 

Je gaat werken aan uiteenlopende projecten. Soms adviseer jij in kennissessies over Growth Hacking en Data Driven Marketing of helpt bij het uitvoeren van Performance campagnes en de andere keer werk je samen met verschillende teams bij het ontwikkelen van een nieuwe app of platform.

 

Op enige regelmaat wisselen van omgeving lijkt jou wel wat, want dit zorgt voor een prettige variatie en continu een nieuwe uitdaging. Je werkt namelijk on-site of vanuit het kantoor in Brussel. De opdrachten komen uit een zeer uiteenlopend klanten portfolio, maar bestaat daarentegen wel uit enkele van de bekendste brands in België. Dat varieert dan van supermarkten tot telecom spelers.

 

Ben jij iemand die het tof vindt om bij meerdere organisaties naar binnen te kunnen kijken, mee samen te werken en met de nieuwste technieken en ontwikkelingen? Dan is deze omgeving zeker wat voor jou.

 

In jouw toolbox zit het volgende:

 

– Zelfstandig Paid Ad campagnes kunnen opzetten (SEA, Social en Display)
– Google Analytics ken je van binnen en buiten
– A/B testing tools zoals Hotjar, Google Optimize en/of VWO (is een plus)
– SEO optimalisatie en copywriting (is een plus)
– Marketing Automation (is een plus)

 

Ben jij geïnteresseerd en wil je meer weten? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met Alexandre Gimbrere via +32 (0)25889673 of stuur een email naar alex@digiteq.be.

Wat is vereist?

  • Ervaring met Growth Hacking en/of Performance Marketing
  • 3-6 Jaar relevante ervaring
  • Jij schrijft en spreekt vloeiend Engels
  • Jij bent ondernemend en deinst niet terug voor een uitdaging
  • Mensen omschrijven jou als een 'Self-starter'

Wat krijg je?

  • €3.000 - €4.500 bruto/maand
  • 38u full time dienstverband
  • Extra legale voordelen; maaltijd- en ecocheques, verzekeringen
  • GSM/Laptop/reisvergoeding
  • Veel ruimte en aandacht voor opleiding
Solliciteer nu

Digital Performance Marketeer
Senior Performance Consultant
Head of Performance